i

Gekeurde chauffeurs

N

Ruim 30 jaar ervaring

d

Breed aanbod machines

Zandtransport

U zoekt professioneel en kundig zandtransport waarbij u verzekerd bent van vlot vervoer zonder verloren lading. Daarvoor kunt u uitstekend bij Schuiteman B.V. uit Barneveld terecht. Met ons uitgebreide wagen- en machinepark zijn wij altijd in staat om u diensten zoals asfalt- en zandtransport te verlenen.

Kundig zandtransport dankzij een uitgebreid wagenpark in Barneveld

Dankzij onze wagens vervoeren wij met gemak diverse soorten grondstoffen. Onze vrachtwagens zijn voorzien van overdrukcarters. Hierdoor is het mogelijk vervuilde grond veilig van A naar B te brengen. Al onze chauffeurs zijn gekeurd en houden zich aan een strakke planning, welke door een volgsysteem extra in de gaten wordt gehouden. Uw zandtransport zal altijd snel en soepel verlopen. Benieuwd naar ons wagenpark? Een kleine greep uit onze wagens en machines:

  • Trekker + kipper 6 kub tandem
  • Volvo rups 1.7 ton
  • Trekker + platte transportwagen
  • Trekker + dieplader 18 ton

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van zandtransport of een van onze andere diensten? U schakelt ons bijvoorbeeld ook in voor uw nieuwe bestrating of het vervoeren van machines. Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord. U bereikt ons telefonisch door te bellen naar  0342-725040.

 

Heeft u vragen twijfel dan niet om contact met ons op te nemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid