i

Gekeurde chauffeurs

N

Ruim 30 jaar ervaring

d

Breed aanbod machines

[yoast-breadcrumb]

Tuin bestraten Utrecht

Wilt u uw tuin professioneel laten bestraten, schakel dan Schuiteman B.V. uit Barneveld in, dé expert in de wijde omgeving van Utrecht. Wij staan voor u klaar om diensten te vervullen als bestrating en grondwerk, maar ook het uitvoeren van infrawerk en het aanleggen van riolering. Met meer dan 30 jaar ervaring verzekeren wij u ervan dat uw voor- en/of achtertuin er weer fris en stralend uitziet met nieuwe bestrating.

Professioneel uw tuin laten bestraten in de omgeving van Utrecht

Als u uw tuin in Utrecht of een andere stad van Midden-Nederland goed wilt laten bestraten, is het belangrijk dat u zeker weet dat u dit aan de stratenmaker over kunt laten. Gelukkig zit u bij ons goed. De afgelopen 30 jaar hebben wij veel grote en kleine projecten gerealiseerd, ook bij u in de buurt. Hierdoor zijn wij uitstekend in staat om iedere tuin in de regio Utrecht geheel naar uw wens te bestraten.

Uw wens staat centraal

Kiest u voor strakke en moderne bestrating of gaat uw wens uit naar mooie sierbestrating? Maakt u graag gebruik van verschillende kleuren en steensoorten of wilt u een effen geheel? Wat uw wensen ook zijn, wij realiseren deze voor u. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel naar 0342-725040.

 

Heeft u vragen twijfel dan niet om contact met ons op te nemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid