i

Gekeurde chauffeurs

N

Ruim 30 jaar ervaring

d

Breed aanbod machines

[yoast-breadcrumb]

Stratenmaker Utrecht

Bent u op zoek naar een stratenmaker voor uw nieuwe of oude bestrating in de buurt van Utrecht? Schuiteman B.V. in Barneveld staat voor u klaar! Met meer dan 30 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat iedere bestrating binnen én buiten Utrecht er prachtig uitziet. Ontdek de veelzijdigheid van Schuiteman B.V.!

Een ervaren stratenmaker voor uw nieuwe bestrating in de regio Utrecht

U huurt een stratenmaker in omdat u uw nieuwe voor- of achtertuin of bedrijventerrein in de regio Utrecht zorgvuldig en professioneel wilt laten bestraten. Dan is het belangrijk dat u kiest voor een specialist met meer dan genoeg ervaring. Bij Schuiteman B.V. in Barneveld, nabij Utrecht, beschikken we over diverse ervaring met onder andere bestrating, sloopwerken, infrawerken en riolering. Al onze medewerkers zijn gekeurd en staan voor u klaar bij al uw vragen. Wij draaien onze hand niet om voor uw bestrating in bijvoorbeeld Utrecht, Apeldoorn of Barneveld.

Succesvolle projecten

Hoe wij deze ervaring hebben opgedaan? De afgelopen jaren hebben wij al veel grote en kleine projecten met succes afgerond. Zo hebben we in Bunschoten, nabij Utrecht, een grote opdracht vervuld waarbij wij zowel het grondwerk als de bestrating uitvoerden.

Van alle markten thuis

Heeft u een vraagstuk voor een transportkwestie met asfalt of heeft u interesse in het huren van een of meerdere machines? We beschikken over een ruim wagenpark met meerdere vrachtwagens en een breed aanbod machines. Wij ondersteunen u graag bij de bediening hiervan. Bent u op zoek naar een stratenmaker voor uw tuin in de buurt van Utrecht? Of heeft u vragen over een van onze diensten? U bereikt ons telefonisch door te bellen naar 0342-725040.

 

Heeft u vragen twijfel dan niet om contact met ons op te nemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid