i

Gekeurde chauffeurs

N

Ruim 30 jaar ervaring

d

Breed aanbod machines

Sierbestrating Amersfoort

Dankzij sierbestrating van de stratenmaker ziet uw tuin of erf in de buurt van Amersfoort er weer verzorgd en mooi uit. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft Schuiteman B.V. in Barneveld altijd de juiste kennis en techniek om u te voorzien van nieuwe bestrating. Zelf heeft u uiteraard de keuze uit meerdere soorten steen en staan uw wensen centraal bij het bereiken van het eindresultaat.

Onze stratenmaker verzorgt al uw sierbestrating in Amersfoort en daaromheen

Heeft u een bedrijfspand met bijbehorend omliggend erf dat toe is aan een nieuwe, professionele uitstraling? Of is de grond in uw voor- en/of achtertuin toe aan vernieuwing? Onze stratenmaker zorgt ervoor dat iedere vorm van sierbestrating vakkundig wordt uitgevoerd in steden als Amersfoort, Apeldoorn en Utrecht. Daarnaast staan wij voor u klaar als u meer aan uw grond wilt laten uitvoeren:

  • Infrawerken
  • Sloopwerken
  • Riolering
  • Grondwerk

Kortom: wij bieden een totaaloplossing voor al uw vraagstukken omtrent uw grond en bestrating.

Een betrouwbare en kundige organisatie uit Barneveld

Wij werken met vaste gemotiveerde, trouwe en enthousiaste werknemers en een modern machinepark. Daarmee zorgen wij er als stratenmaker voor dat wij al uw sierbestrating in Amersfoort en omgeving kundig en zorgvuldig aanleggen. Wij werken voor veel verschillende opdrachtgevers, zoals boeren, aannemers, projectontwikkelaars, wegenbouwers maar ook particulieren. Deze variëteit aan opdrachtgevers en branches zorgt ervoor dat wij altijd op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. Zo zijn altijd optimaal in staat om bij u de bestrating te verzorgen. Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten of heeft u specifieke vragen? U bereikt ons telefonisch via 0342-725040.

 

Heeft u vragen twijfel dan niet om contact met ons op te nemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid