i

Gekeurde chauffeurs

N

Ruim 30 jaar ervaring

d

Breed aanbod machines

[yoast-breadcrumb]

Kippervervoer

Bent u op zoek naar professioneel kippervervoer? Schuiteman B.V. in Barneveld heeft een zeer uitgebreid wagen- en machinepark, waardoor u altijd wordt voorzien van de juiste vorm van transport van bijvoorbeeld diverse grondstoffen of machines. Ontdek snel de mogelijkheden die er voor u zijn.

Professioneel kippervervoer met een 10 x 4 kipper en meer

Met ons uitgebreide wagenpark zijn wij altijd in staat om professioneel kippervervoer voor u te verzorgen. Voor het transport van diverse soorten grondstoffen zetten wij doorgaans onze 10 x 4 kipper in. Dit gaat op basis van uurtarief, maar tarieven op basis van aantal kubieke meter of prijzen per ton is ook mogelijk.

Kundig vervoer uit Barneveld voor allerlei soorten materiaal

Heeft u vervuilde grond? Asfalt dat gereden moet worden? Of zware machines die naar een andere locatie moeten worden gebracht?  Dan zit u bij ons goed. Naast dat wij beschikken over meerdere mogelijkheden op het gebied van kippervervoer, zoals met een 10 x 4 kipper, beschikken wij ook over het materiaal voor andere doeleinden. Met onze 8x4W.5 dieplader combinatie vervoeren onze gekeurde chauffeurs met gemak tot wel 18 ton. Voor vervuilde grond gebruiken wij onze vrachtwagens voorzien van overdrukcarter, zodat er geen grond buiten de wagen valt. Dankzij ons precieze volgsysteem zijn wij altijd op de hoogte van de exacte locatie van de wagens, waardoor wij strak kunnen plannen. Zo ontvangt u altijd snel en kundig transport.

Altijd het juiste gereedschap

Benieuwd naar ons wagenpark? Een greep uit de machines die wij momenteel in gebruik hebben:

  • Hyundai Rups 6, 3 en 1.7 ton
  • Shovel Werklust 18C
  • Trekker + 10 x 4 kipper
  • Trekker + platte transportwagen

Heeft u interesse in ons kippervervoer of bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden? Neem contact met ons op. Bel naar 0342-725040.

 

 

Heeft u vragen twijfel dan niet om contact met ons op te nemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid