i

Gekeurde chauffeurs

N

Ruim 30 jaar ervaring

d

Breed aanbod machines

[yoast-breadcrumb]

Kipper transport bedrijven

Bent op zoek naar een organisatie die zorgvuldig al het kipper transport voor bedrijven uitvoert? Voor kipper transport en meer kunt bij Schuiteman B.V. in Barneveld terecht. Met meer dan 30 jaar ervaring weten wij precies welke kipper de klus zal klaren. Dankzij ons ruime wagenpark zijn wij altijd in staat om het kipper transport voor veel bedrijven uit te voeren.

Schuiteman B.V., uw kipper transportbedrijf ui Barneveld

Wij zijn in staat om voor veel soorten bedrijven kipper transport uit te voeren, omdat het voordeel van kippers is dat alle soorten ladingen ermee vervoerd kunnen worden. Diverse soorten grondstoffen, vervuilde grond, diervoeder, ferrometalen, ijzermetalen en meer worden met gemak voor u getransporteerd. Daarnaast zijn al onze chauffeurs gekeurd. Niet alleen verzorgen wij het transport van losse stoffen met onze kippers, we hebben ook een 8x4W.5 dieplader combinatie die tot wel 18 ton gewicht aan machines vervoert.

Een greep uit ons uitgebreide wagenpark

Ons machine- en wagenpark is wisselend en wordt met regelmaat aangevuld of uitgebreid. Hierbij een greep uit de machines die wij momenteel in gebruik hebben:

  • Trekker + kipper 6 kub tandem
  • Trekker + kipper 6 kub enkelas
  • Trekker + platte transportwagen
  • Shovel Mustang met sterrengreep en bakken

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Bent u benieuwd aan welk soort bedrijven wij onze kipper transportdiensten verlenen? Of wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van machinevervoer of een van de vele andere diensten die wij aanbieden? Twijfel niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden al uw vragen graag. Bel naar 0342-725040.

 

Heeft u vragen twijfel dan niet om contact met ons op te nemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid