i

Gekeurde chauffeurs

N

Ruim 30 jaar ervaring

d

Breed aanbod machines

Grondwerk Utrecht

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat al het grondwerk voor u uitvoert in de regio van Utrecht? Zoek niet verder, Schuiteman B.V. in Barneveld staat tot uw dienst. Met ruim 30 jaar ervaring weten wij van ieder soort grondwerk tot een goed einde te volbrengen.

Hét bedrijf voor uw grondwerk in de regio Utrecht

Vanuit ons pand in Barneveld, nabij Utrecht, zijn wij in de gelegenheid om grondwerk uit te voeren door heel Nederland. Waar schakelt u ons precies voor in? Grondwerk is een zeer breed begrip. Met ons deskundige team met gemotiveerde werknemers zijn wij in staat om diverse grondwerkzaamheden voor u uit te voeren. Ook wegwerkzaamheden behoren tot onze specialisaties. Heeft u grote hoeveelheden grondstof nodig? Dankzij ons uitgebreide wagenpark met verschillende vrachtwagens zorgen wij ervoor dat alle grondstoffen op de door u gekozen locatie terecht gekomen. Ook vervuilde grondstoffen voeren wij snel af met dank aan onze overdrukcarter.

Meer dan grondwerk

U schakelt ons voor meer in dan het uitvoeren van grondwerk in bijvoorbeeld Utrecht of Apeldoorn. Ook voor het vervoeren van machines of asfalt kunt u bij ons terecht. Met onze dieplader vervoeren wij met gemak tot wel 18 ton aan gewicht. Heeft u vragen? Twijfel niet en bel ons via 0342-725040.

 

Heeft u vragen twijfel dan niet om contact met ons op te nemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid