i

Gekeurde chauffeurs

N

Ruim 30 jaar ervaring

d

Breed aanbod machines

Grind transport

Heeft u voor grote of kleine partijen grind betrouwbaar transport nodig? Bij Schuiteman B.V. in Barneveld hebben we ruime ervaring met het vervoeren van diverse grondstoffen. Het transport van uw grind is dan ook in goede handen bij ons. Met ons ruime wagenpark zijn wij altijd in de gelegenheid om uw transportvraagstuk te beantwoorden.

Professioneel grind transport met ruim wagenpark in Barneveld

Met al onze vrachtwagens zijn wij in staat om verschillende soorten grondstoffen te vervoeren. Dit doen wij normaal gesproken op basis van uurtarief. Tevens is het ook mogelijk om dit per kubieke meter of ton te berekenen. Onze vrachtwagens zijn voorzien van overdrukcarter, zodat wij ook al uw vervuilde grond veilig kunnen vervoeren. Al onze chauffeurs zijn gekeurd, waardoor zij garant staan voor een goed verloop van het transport van uw grind of andere grondstoffen.

Een uitgebreid wagenpark

Met al onze vrachtwagens is het mogelijk om asfalt te rijden. Ideaal voor wanneer u een nieuwe oprit of weg aanlegt. Transport voor machines nodig? Met onze 8XW.5 + dieplader-combinatie vervoeren wij tot wel 18 ton aan gewicht. Met ons volgsysteem is onze planning altijd op de hoogte van de locatie van onze wagens met uw lading. Heeft u vragen? Bel naar  0342-725040.

 

Heeft u vragen twijfel dan niet om contact met ons op te nemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid