i

Gekeurde chauffeurs

N

Ruim 30 jaar ervaring

d

Breed aanbod machines

Bestrating Apeldoorn

Fleur met mooie sierbestrating of normale bestrating uw oprit, tuinpad, terras of erf in Apeldoorn op. Bij Schuiteman B.V. in Barneveld, nabij Apeldoorn, kunt u terecht voor zowel normale bestrating als sierbestrating. Kies zelf de steensoort die u aanspreekt, wij zorgen ervoor dat deze zorgvuldig wordt gelegd.

Uw adres voor sierbestrating en andere bestrating in Apeldoorn en omstreken

Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak zorgen wij ervoor dat iedere vorm van normale bestrating en sierbestrating tot een goed einde wordt gebracht. Wilt u uw voor- of achtertuin laten bestraten? Wij regelen het voor u. Heeft u een bedrijfspand en wilt u de omliggende grond laten betegelen? Ook daarvoor huurt u ons in. Naast ervaring met bestrating en sierbestrating in plaatsen als Apeldoorn, Barneveld en Amersfoort hebben wij ook ruime ervaring met het aanleggen van complete infrawerken, sloopwerken, grondwerk en riolering.

Al jaren een begrip in de regio

Onze groengele kleur is al jarenlang een bekend fenomeen in de regio. Ons pand in Barneveld is zeer centraal gelegen in het land, waardoor wij niet alleen bestrating en sierbestrating in bijvoorbeeld Apeldoorn realiseren, maar ook in veel andere plaatsen in Nederland.

Meer dan bestrating

Als specialist leveren wij meerdere diensten. Bent u naast bestrating bijvoorbeeld ook geïnteresseerd in machinehuur of de handel in bouwstoffen? Wij staan tot uw dienst. Met een ruim wagenpark met verschillende machines en gekeurde chauffeurs hebben wij altijd een passende oplossing voor uw vraagstuk. Heeft u vragen? Neem contact met ons op door te bellen naar 0342-725040.

 

Heeft u vragen twijfel dan niet om contact met ons op te nemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid